minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Namenjeno izključno malim oglasom.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: URA MICHEL HERBELIN

URA MICHEL HERBELIN pred 12 let 8 mesecev #8366

• predator88
  • predator88 avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 1
Prodam rocno uro znamke Michel Herbelin,ki velja za luksuznega izdelovalca Francoskih ur.Moja ura je model iz 70ih let,in je automatic , je generalno obnovljena!Na uri je narejen servis podmazan mehanizem,kakor tudi ociscen,menjan pas ,stifti,spolirano ohisje-kot novoi,menjano izboceno steklo.Skratka ura je kot nova.Opazil sem da o teh urah ni veliko debate ,bi pa bil vesel ,ce mi kdo da kaksno informacijo zvezi z njo kajti je dokaj redek model.Ce je kdo resen interesent se lahko dogovorimo za ceno ure.lp Denis

041 922 984

zal ne morem dodati slik!

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Last Edit: od predator88.

URA MICHEL HERBELIN pred 12 let 8 mesecev #8367

• maurice
  • maurice avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 22
S temi podatki boš uro bolj težko prodal. V čem pa je problem s fotkami? Saj imaš kakega prijatelja, da ti bo pomagal, če nimaš fotoaparata, ali ne? Najmanj, kar lahko narediš, pa je, da prečešeš net in poiščeš sliko tvoje ure oziroma vsaj ure, ki je iz iste ali podobne kolekcije MH. Ker slik je na voljo malo morje. Nekaj truda pač moraš vložiti, če hočeš uro prodati. Pa ime modela navedi.
Če imaš fotke, pa jih ne znaš pripeti, ti jih bo vsak izkušen član foruma z veseljem pripel, če mu jih pošlješ po mejlu (po predhodni izmenjavi zasebnih sporočil).

Last Edit: od maurice.

URA MICHEL HERBELIN pred 12 let 8 mesecev #8369

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
@predator

Slike se na forum pripenja po postpku, ki je opisan tule: www.minutka.si/forum/11-obvestila-novost...e-slik-na-forum.html

Kot je to določeno v pravilih bo treba tudi dopolnit oglas: www.minutka.si/forum/rules.html

Last Edit: od criptus.
  • Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si