minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Debate o vsem drugem...
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: Praske na uri, kako jih spolirati

Praske na uri, kako jih spolirati pred 10 let 2 mesecev #17404

• MorskiPas
  • MorskiPas avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 115

igor napisal:

MorskiPas napisal: Ne vem sicer kaj ima Youtube s tem. A podcenjuješ tuje znanje in izkušnje? Youtube je vsekakor vsemogočen.

Žal se tu ne morem strinjat s tabo. In nikakor ne podcenjujem tujega znanja in izkušenj, a po 25 letih dela z urami, po nešteto prodanih, po nešteto popravljenih in po nešteto spoliranih ur si upam trditi, da vsaj približno vem, o čem govorim.

Zelo previdno pišem vsak post na vseh forumih ker nikoli ne vem gdo je na drugi strani žice. Tvoj post je bil ciničen. Če ljudje ki te poznajo v tem ne vide cinizma, OK, se opravičujem. Samo mi pojasni kaj ima Youtube s tem kar smo napisali.
Hvala

In, nasplošno me to sploh ne moti, ker sem vajen takšnega odnosa do frišnih forumašev. A o tem gdo je kaj naredil v zadnjih 30, 40 letih, lahko razglabljamo ob pivu.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Praske na uri, kako jih spolirati pred 10 let 2 mesecev #17406

• scythe
  • scythe avatar Avtor teme
  • Gost
  • Gost
Hvala za vse odgovore, zanima me samo ali se polira s pasto ali brez? Torej dam najprej pasto gor in poliram, ali najprej brusim in potem poliram s krpico?

Praske na uri, kako jih spolirati pred 10 let 2 mesecev #17407

• MorskiPas
  • MorskiPas avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 115
polira se s pasto, i to je v glavnem fine tuning...če je praska globoka, jo ne boš spoliral...preberi šeenkrat prejšnje poste...
vsekakor, če ne poznaš paste poiskusi na čem drugem, podobnem materijalu...past je ogromno, za zobno tehniko, optiko, avte, krom itn...poliraj zmeraj v isti smeri in ne pritiskaj...če boš krožil, ti lahko ostanejo šestice,6, ki se sicer iz letala ne bojo videle...
kar pogumno

Praske na uri, kako jih spolirati pred 10 let 2 mesecev #17408

• scythe
  • Gost
  • Gost
Praske so minimalne...komi se jih opaz, pa še to pod pravo svetlobo. Se mi zdi da je mal pomagal ko sem drgnil s krpico s purol pasto, tak da ni take krize.

Last Edit: od scythe.

Praske na uri, kako jih spolirati pred 10 let 2 mesecev #17411

• apmata
  • apmata avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 46

scythe napisal: Praske so minimalne...komi se jih opaz, pa še to pod pravo svetlobo. Se mi zdi da je mal pomagal ko sem drgnil s krpico s purol pasto, tak da ni take krize.

Potem raje počakati, da jih bo več, pa se takrat vse spolira. Te praske na urah se kar hitro naberejo, če z njimi delaš :-(

Praske na uri, kako jih spolirati pred 10 let 2 mesecev #17412

• scythe
  • Gost
  • Gost
Hehe sej to...na sihtu je utrpela udarec :)

• Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si