minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Tehnične debate o urah, zanimive povezave, dodatna oprema.
  • Stran:
  • 1
  • 2
  • 3

TOPIC: Why Tag Heuer will NEVER be a Respected Luxury ..?

Why Tag Heuer will NEVER be a Respected Luxury ..? pred 12 let 4 mesecev #9854

• Levjul
  • Levjul avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 65
Miha81:
"Edino, kar me moti pri določenih znamkah je to, da tega jasno ne predstavijo svojim potencialnim strankam. Tag je to izvajal pri 1887 (še več, tržil ga je kot »in-house«), Omega za 8500 še vedno pravi, da je »in-house«, pa je kvečemu »in-group«"

Zakaj ne bi bila Omega 8500 hišni mehanizem?
Najbrž si zamenjal za Omega 2500 mehanizem, ki pa je sedaj po vseh kriterijih tudi hišni mehanizem.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Why Tag Heuer will NEVER be a Respected Luxury ..? pred 12 let 4 mesecev #9856

• ili_lj
  • ili_lj avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 28
Moram priznat, da sem so mi stare Heuer ure všeč in do njih vse spoštovanje. Nebi se branil kakšne vinatge Carere ali pa Monaca v svoji kolekciji ;) Tag Heuer pa mi ni blizu... estetsko so seveda stvar okusa, razmerje med kakovostjo in ceno pa me ne prepriča.

Why Tag Heuer will NEVER be a Respected Luxury ..? pred 12 let 4 mesecev #9861

• Miha81
  • Miha81 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 38

Levjul napisal: Miha81:
"Edino, kar me moti pri določenih znamkah je to, da tega jasno ne predstavijo svojim potencialnim strankam. Tag je to izvajal pri 1887 (še več, tržil ga je kot »in-house«), Omega za 8500 še vedno pravi, da je »in-house«, pa je kvečemu »in-group«"

Zakaj ne bi bila Omega 8500 hišni mehanizem?
Najbrž si zamenjal za Omega 2500 mehanizem, ki pa je sedaj po vseh kriterijih tudi hišni mehanizem.

Omega je za razvoj 8500 uporabila resurse in znanje ETA inženirjev in kolikor sem zasledil, ga za Omego ETA tudi proizvaja (ta del ni preverjen). Res pa je, da je bil mehanizem (za razliko od 2500, ki je bil razvit na osnovi ETA 2892) razvit na novo in ne gre za modificiran mehanizem. Zato sem napisal, da je "in-group". Nimam pa nič proti, saj gre za nov mejnik (čas bo pokazal, kako pomemben), samo to bi lahko delili s končnim potrošnikom.

Last Edit: od Miha81.
  • Stran:
  • 1
  • 2
  • 3
minutka.si minutka.si minutka.si