Ker se ni še nihče oglasil na zadnjo objavo, bom pa to storil sam. Sicer sem ta post hotel posredovati že takoj po objavi novosti, a sem si rekel, da bi bilo bolje nekoliko počakati, da ne bi izpadel, kot »prehitri odzivnik«, ko se določeno mnenje še ne more prečistiti ali dobro uležati. Sedaj je nekaj dni mimo.. in ker so mi vse ostale prav zanimive, pa za dve (RM, in V Cleef) še vedno mislim, da gre za..
»glasbo s preveč notami«, ob kateri ni več mogoče razpoznati »osnovnega napeva« ali motiva sploh.
Ob enem sem se še dosti spraševal, kdo to kupuje. Ko pa začneš zadeve spremljati bolj sistematično, (v povezavi s širšimi, tudi družbenimi okoliščinami) in ko skušaš razumeti morebitne medsebojne ojačevalne učinke, pa vidiš, da v novejšem času kupca najde že skoraj vsak artikel, le da je nekaj novega in »nekaj posebnega«.
Najprej pa seveda moramo biti zadovoljni, da se kdo trudi (v tem primeru @xcape) in posreduje tak ali drugačen izbor na ta forum, saj se tudi tako bolj približamo predmetu našega zanimanja, širimo obzorje in izoblikujemo svoja mnenja.