minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.

TOPIC: Tag Heuer

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1064

• Janja2011
  • Janja2011 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Pozdravljeni!

Nočem motiti debate in naj takoj povem, da o urah nimam pojma ;). Kar se tiče estetike (kjer sem veliko bolj doma) pa moram povedati, da je slednja ura (Tag Carrera calibre 1887 limited edition) veliiiiiiiiko lepša. Vsaj meni, kar je vedno problem pri estetiki :).

Lep dan,
Janja

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1065

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
Nič ne motiš debate, prej nasprotno. Verjetno se bodo tudi ostali fantje razveselili kakšnega mnenja lepšega spola :) Koneckoncev pišemo tu tudi o ženskih urah. Dobrodošla in predstavi še ti svojo.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1066

• Janja2011
  • Janja2011 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Najprej najlepša hvala za prijaznost. Sem se že ustrašila, da bo kdo hud ... ;)
Moram reči, da sem na tale forum zašla čisto po naključju (jaz prodajam tisto Certino DS TRADITION). Do zdaj sploh nisem nosila ure, ko sem pa na Certinini internetni strani videla DS FIRST LADY CERAMIC - 9/16 (Ref.: C014.235.17.011.00) jo pa vsak dan hodim gledat na internet. Nekako mi ne da miru, čeprav verjetno ne rabim take ure ... Je pa res, da ne vem koliko je dobra in ali je vredna svoje cene.

Mogoče mi boste pa res lahko malo razjasnili pojme :) .
Attachments:

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1067

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
Certina je vsekakor znamka z zelo ugodnim razmerjem med ceno in kvaliteto. To pomeni, da za svoj denar dobiš zelo dobro uro.

Na vprašanje: 'ali jo rabim' pa odgovorim z vprašanjem. Ali Berlusconi rabi uro za 540.000€? ;)

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1068

• Janja2011
  • Janja2011 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Hvala za odgovor. Se bliža moj rojstni dan - takrat si najbolj upravičen do stvari, ki jih v bistvu 'ne rabiš' :) , so ti pa zeloooo lepe. Sem imela sicer ugledan tudi en statični makro objektiv pa fleš ... A ni moj mož srečen človek :laugh: .

Rada bi tudi popravila svojo izjavo od prej - sem vmes kuhala kosilo in seveda nisem opazila, da ima objava več kot prvo stran :blush: . Sem bila prepričana, da je še v fazi odločanja. Tudi ura, ki jo je gospod na koncu kupil je strašno huda, mogoče mi je bila pri Tag Carrera calibre 1887 limited edition bolj všeč predvsem fotka ... sem potem malo gooooglala in primerjala pa je res zelo odvisno od slike.

Vsekakor, gospod Filip, imate zelo lepo uro.

Lep dan,
Janja

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1069

• Filip
  • Filip avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 21
O lepoti te ali druge ure nima smisla razpravljati. Že stari rimljani so ugotovili: DE GUSTIBUS NON EST DISPUTADNUM!

Meni sta obe (calibre 1 in Calibre 1887) zelo všeč, sem se pa odločil za prvo, ker na prvi veliko lažje odčitam čas, ker kronometrov (calibre 1887)ne rabim, pa tudi cena je odigrala svojo vlogo pri odločitvi. Druga ima na pokrovu vgraviran mercedes, kar me zelo moti. Za moj okus je mercedes eden grših avtov. Ampak poudarjam, da gre le za okus, da ne bom koga užalil. O oblikovanju nimam prav veliko pojma, vem pa kdaj se mi naježijo dlake, ko vidim, slišim, zaznam nekaj lepega. In to mi je edino vodilo.

Na srečanje verjetno ne bom prišel, ker sem precej zaseden in se mi iz Mb ne da vozit. Predlog, da naj sežem v roko Igorju... Z lahkoto! ne gojim nobene zamere do njega ali kogar koli tukaj.
Vsem želim lep božič in uspešno novo leto !

Lp
Filip

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1070

• u-boat
  • u-boat avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 2
criptus napisal(a):

Certina je vsekakor znamka z zelo ugodnim razmerjem med ceno in kvaliteto. To pomeni, da za svoj denar dobiš zelo dobro uro.

Na vprašanje: 'ali jo rabim' pa odgovorim z vprašanjem. Ali Berlusconi rabi uro za 540.000€? ;)

Zelo pogosto vprašanje ja, a rabiš tako uro.

Ponavadi takim rečeš: A tvoja žena rabi kuhinjo za 15.000€ ? :P

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1071

• Filip
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Gospa Janja!

Imam en povsem nov objektiv-makro 6omm za Canon! Ugodno prodam, ker sem si nabavil makro 100 mm IS USM.
Bom novo uro fotografiral s 100 mm z makro flešem.

Lep pozdrav!

Filip

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1072

• Janja2011
  • Janja2011 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Gospod Filip!

Hvala, ker niste hudi, sem se pa vseeno počutila zelo slabo, ker je bila moja pripomba strašno neumestna v dani situaciji. Dejansko sta obe uri čudoviti in odločitev gotovo ni bila lahka.

Sem začetnik na temle forumu (to je sploh moj prvi forum). Nočete vedeti, koliko časa sem porabila, da sem sploh odkrila gumbek za začetek nove teme :blush: . V življenju tudi jaz zelo pazim, da ne bi kje koga užalila pa mi ne uspe vedno. Občutek poraza je pa še hujši, ker si reees pazil ... No ja: ERRARE HUMANUM EST ...

Glede občutka kot vodila pri estetiki se popolnoma strinjam z vami - tudi sama počnem stvari na tak način ... saj ne vem, če je drugačen sploh možen.

Glede objektiva bi bilo pa super in hvala za ponudbo, vendar potebujem Nikonov objektiv. Tukaj pa odločanje ni bilo potrebno, ker sem podedovala očetovo fotografsko opremo ...

Fotk ure se pa tudi jaz veselim ;) .

Tudi vam želim lep Božič in srečno v novem letu,
Janja

Odg:Tag Heuer pred 14 let 5 mesecev #1075

• Filip
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster

Evo ena na roki!
Attachments:

Last Edit: od Filip.
minutka.si minutka.si minutka.si