minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1
  • 2
  • 3

TOPIC: Popusti Malalan, Slowatch, tujina

Popusti Malalan, Slowatch, tujina pred 12 let 3 mesecev #9488

• placebo
  • placebo avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 5

Janez napisal: Saj ne da mi ni všeč popust, ampak bedno je vse to tekanje okoli, nekateri še bezlanje okoli vseh trgovcev v sosednjih državah in moledovanje za popuste razumejo kot zabavo... balkan..

Raje imam Apple sistem, kjer veš da je cena povsod enaka in pika, tudi ko prodajaš rabljeno, je cena še vedno dobra.

Tu pa zaradi nesposobnih trgovcev, ki vztrajajo pri nekem produktu, čeprav ga niso sposobni prodajati, pride do razvrednotenja znamke in posledično tudi naših urc, če se jih kasneje odločimo prodati.

Pomoje je pri urah večji problem to, da so cene veliko bolj napihnjene, kot pa pri applu, ki si ga dal za primer. Folk potem ve, da je 10k nov rolex veliko prenapihnjen v ceni. Sej če pogledaš MSRP cene vidiš, da je to nek splošen "scam" v tej industriji, kjer je začetna cena napihnjena in je potem ura pri dealerjih vedno 60% off ali pa še več - sploh pri manj prestižnih znamkah. Naj raje proizvajalci dajo bolj realne cene za ure in se folk ne bo več čutil, da mora barantati.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Last Edit: od placebo.

Popusti Malalan, Slowatch, tujina pred 12 let 3 mesecev #9490

• Art
  • Art avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 31
Kako sem preživel in prerasel hromeče-neizmerne želje po prestižnejših zapestnih urah in se ob tem prav nič zabaval;
Če bi mi s čim podobnim, kar imam namen opisati v enem od prihodnjih postov, sledil še kateri in potem še kdo, ter nadalje več in veliko njih, bi morda uspeli cene omenjenih tehnoloških »čudežev« mili mehanike, zbiti na znosen nivo. Ekonomsko še vedno popolnoma vzdržen, tako za potencialne kupce, kakor tudi za visoko cenjena urarstva.

Popusti Malalan, Slowatch, tujina pred 12 let 3 mesecev #9491

• zmatjaz
  • zmatjaz avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Po mojem mnenju pa si slovenske trgovine lahko privoščijo višje cene tudi zaradi tega, ker ni zaupanja v internetno prodajo. Kupci višjega cenovnega razreda ur so verjetno starejši od 30 let in pač ne upajo uporabljati bančnih kartic na internetu za naprimer 3k€ ali več.

Popusti Malalan, Slowatch, tujina pred 12 let 3 mesecev #9494

• ircman
  • ircman avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0

Shadow napisal: Meni to odgovarja, za razliko v ceni raje imam vsaj za 10 let servise.
ircman pošlji povezavo do prodajalca v Italiji, pa ti ocenimo, če je nateg.

Najverjetneje je vse OK.

Ura se prodaja na naslednji strani:
www.chrono24.de/omega/seamaster-planet-o...th=/search/index.htm

www.orologeriabodoni.com/scheda.asp?id=27284

Bral sem na nekem Britanskem forumu, da so dobili kar so narocili...

forum.tz-uk.com/showthread.php?257547-Or...-Torino-any-dealings

Sam sem se vedno skepticen, pri poplavi fake strani in ponaredkov, ki se prodajajo preko interneta.

Popusti Malalan, Slowatch, tujina pred 12 let 3 mesecev #9497

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
Tale z oranžno luneto ne zgleda resna. Lepša je s črno in kovinskim pasom. Fenomenalna ura. Sem jo nosu neki časa...

Last Edit: od criptus.

Popusti Malalan, Slowatch, tujina pred 12 let 3 mesecev #9499

• Emve
  • Emve avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 18
ircman, imate zasebno sporočilo.

drugače pa jaz ne vidim nič balkanskega če kupiš uro na dunaju; urarne se še bolj prestižne, prodajalci pristni - enako velja za morebitne druge avstrijske kraje.. res pa je, da je Torino precej daleč, ampak kdor je veliko na cesti mu to nebi smel biti problem.

z orlogerio bondoni sem bil pa že večkrat v kontaktu in delujejo resna firma.

Popusti Malalan, Slowatch, tujina pred 12 let 3 mesecev #9508

• Shadow
  • Shadow avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 97

ircman napisal:

Shadow napisal: Meni to odgovarja, za razliko v ceni raje imam vsaj za 10 let servise.
ircman pošlji povezavo do prodajalca v Italiji, pa ti ocenimo, če je nateg.

Najverjetneje je vse OK.

Ura se prodaja na naslednji strani:
www.chrono24.de/omega/seamaster-planet-o...th=/search/index.htm

www.orologeriabodoni.com/scheda.asp?id=27284

Bral sem na nekem Britanskem forumu, da so dobili kar so narocili...

forum.tz-uk.com/showthread.php?257547-Or...-Torino-any-dealings

Sam sem se vedno skepticen, pri poplavi fake strani in ponaredkov, ki se prodajajo preko interneta.

Kot sem predvideval, nobenih problemov ne bi smelo biti.
Še najmanj te naj skrbi, da bi ti poslali fake uro.

Jaz recimo bi naročil prek neta.
Ne bi si delal nepotrebnih stroškov in hodil v Torino.
Če te skrbi plačaš z Paypalom.

Popusti Malalan, Slowatch, tujina pred 12 let 3 mesecev #9510

• placebo
  • placebo avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 5

ircman napisal: Sam sem se vedno skepticen, pri poplavi fake strani in ponaredkov, ki se prodajajo preko interneta.

Ko kupuješ uro preko interneta se je treba držati pravila "Buy the seller not the watch" kar v praksi pomeni, da raziščeš prejšnje prodaje od prodajalca in oceniš če je vreden zaupanja. Če se držiš tega pravila in poznaš okvirno realno ceno ure je skoraj nemogoče, da bi dobil ponaredek.

Sam sem preko ebaya nabavil Speedmaster auto od prodajalca iz Japonske. In moram reči, da je bil nakup zelo varen. Na ebayu lahko vidiš, da ima prodajalec že stotine prodaj ur, potem pa še če plačaš s Paypalom lahko narediš refund in ti bo paypal vrnil denar. Ebay v 99% potegne s kupcem.
Zahvale: criptus

Popusti Malalan, Slowatch, tujina pred 12 let 3 mesecev #9516

• Filip
  • Filip avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 21
Jaz sem kupil v Nemčiji Tag Heuer Calibre 1 in je bil cca 600 € cenejši kot v Slowatch z vsemi popusti vred. Uro sem dobil s hitro pošto v treh dneh. Prej sem prodajalca kontaktiral preko maila in po telefonu. Dobil sem točno to, kar je pisalo v oglasu na njegovi spletni strani. No, to je srečnejša plat zgodbe kupovanja preko spleta. Imam pa tudi eno slabo izkušnjo prodaje preko spleta, ko sem prodajal objektiv na Bolhi in me je kupec iz tujine nategnil ko sanjsko kozo. Približno za isti znesek kot sem prišparal pri nakupu ure preko spleta. Ta kupec je imel izdelano fake stran PayPala in sem mu skoraj tako nasedel, da bi mi izpraznil račun. Speljal mi je objektiv, denarja pa na srečo ne.
Še stran prodajalca v Nemčiji, ki je zanesljiv: www.schreiter-muenchen.de/

• Stran:
  • 1
  • 2
  • 3
minutka.si minutka.si minutka.si