minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: Longines Austria

Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4125

• zmatjaz
  • zmatjaz avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Ali kdo ve, če, in kje v Celovcu (center, Citi Arkaden trgovski center) prodajajo Longines ure?

Mogoče ime trgovine?

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4128

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417

Odg:Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4138

• zmatjaz
  • zmatjaz avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Hvala za odgovor.

Odg:Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4171

• doomy17
  • doomy17 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 8
ce se sprehodite po mestu boste nasli veliko prodajaln z urami visjega ranka (po mojih izkusnjah ceneje kot pri nas) je pa priporocljivo poznati mesto da nebi lutali okrog brez uspeha, glede lokacij vam zal neznam pomagat...
lp. Dominik

Odg:Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4172

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
Žal se v celoti ne morem strinjat, morda pa si se samo narobe izrazil. V tujini (seveda ne čisto povsod) je urarska kultura na precej višjem nivoju kot pri nas, zato je nabor modelov, ki se prodajajo, temu primerno večji. Maloprodajne cene pa morajo biti na vseh prodajnih mestih (tako zahteva manufaktura, ki ceno tudi določi !) povsod enake. Na vsakem posamezniku pa je, koliko se bo s določenim trgovcem zdilal za popust...(ok, dopuščam pa možnost ustvarjanja nelojalne konkurence brez vednosti manufakture ki pravi, da se na tak način izdelki razvrednotijo...)

Last Edit: od igor.

Odg:Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4173

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
K kulturi bi seveda dodal še kupno moč. ;)

Odg:Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4175

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
No ja...nikoli izpeta pesem...samo poglejmo s kakšnimi in koliko strarimi avtomobili se vozimo...torej kupna moč je. Večini ni problema plačati za avto 15, 20 ali 30 kilo ojrof, pa čeprav bo že čez leto izgubil, recimo, polovico...ampak avto se vidi, ura pa ne...pa smo spet pri "urarski kulturi"...

Last Edit: od igor.

Odg:Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4177

• blazb
  • blazb avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 17
Meni pa po eni strani prav sede, da je v Sloveniji urarska kultura v buli. Zadnjič sem se prav nasmejal, ko smo bil v eni poslovni zasedbi in je kolegica zagledala Paneraiko na moji roki. Me vpraša: Kakšno pa imaš ti to neko veliko uretino? in ji odgovorim: Ah, ena italijanska zadeva. Veš, zdaj so baje takšne velike ure v modi. Drug sodelavec pa reče: "A pol tole ni Breitling?" (?). Aja pa še ena je dodala, da, če bi bila še malo večja, bi bila lahko že namizna :-).

Meni se pa prav dopade, da večina ne ve, kakšno uro imam na roki in koliko stane. Te ljudje vsaj ne gledajo grdo in ne sprašujejo po zdravju, kako daš lahko več kot 100 € za uro, ko jo imaš pa itak na telefonu? Tisti, ki pa se spozna pa ve, kako je, ko si zaljubljen :-).

Lecnik_Banner.Underhead.970x88_3.jpg

Odg:Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4179

• gorazd
  • gorazd avatar
  • Nedosegljiv
  • Administrator
  • Administrator
  • Thank you received: 20
Še bolj za nasmejat pa so razne teorije o urah zvenečih znamk iz tako imenovane 'nočne izmene' torej malo bolj šlampasto narejene in zato bistveno cenejše. Taki nikakor nočejo sprejet dejstva da nosijo fejk. Sem videl en tak JL. Tam kjer bi moral bit Tourbillon je odprtina skozi katero se vidi nemirka ;) Cena 500€. :dol:

Odg:Longines Austria pred 13 let 9 mesecev #4181

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
blazb napisal(a):

Meni pa po eni strani prav sede, da je v Sloveniji urarska kultura v buli. Zadnjič sem se prav nasmejal, ko smo bil v eni poslovni zasedbi in je kolegica zagledala Paneraiko na moji roki. Me vpraša: Kakšno pa imaš ti to neko veliko uretino? in ji odgovorim: Ah, ena italijanska zadeva. Veš, zdaj so baje takšne velike ure v modi. Drug sodelavec pa reče: "A pol tole ni Breitling?" (?). Aja pa še ena je dodala, da, če bi bila še malo večja, bi bila lahko že namizna :-).

Meni se pa prav dopade, da večina ne ve, kakšno uro imam na roki in koliko stane. Te ljudje vsaj ne gledajo grdo in ne sprašujejo po zdravju, kako daš lahko več kot 100 € za uro, ko jo imaš pa itak na telefonu? Tisti, ki pa se spozna pa ve, kako je, ko si zaljubljen :-).

Hahaha, tip spedenan u nulo, Armani obleka, Hugo Boss pas, čevlji da te kap, pol kile želeja v laseh...na roki pa plastičen Casio...kako enostavno je prepoznati bleferje... :bu:

O madona, za 500 ojrof bi jo pa še jaz kupu... :woowooh: :smilebig:

• Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si