minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Namenjeno izključno malim oglasom.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: Kupim rabljeno avtomatsko uro (500-700€)

Kupim rabljeno avtomatsko uro (500-700€) pred 9 let 3 tednov #20668

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416

Pablo napisal:

MorskiPas napisal: dragi kolega @Pablo@,takšno pisanje o nizkocenovnih urah tipo Tissot, Seiko je ne fer...ne more si vsak privoščit Omego ali Rolexa...
čeprav si sam lahko privoščim in Rolexa in Omego, raje nosim svojih 6 Seikotov (med vsemi ostalimi)...
howgh

trenutno zanimiva heavy duty ura na Massdropu za cc. 200$ + državnine...

Kolega MorskiPas, napisano je moje osebno mnenje :beer: Nicesar nisem blatil le napisal sem ,da mu nizkocenovne ure VRJETNO nebojo naslikale takega nasmeha kot Omega...Rolex sploh omenjen ni bil. Nato sem omenil rabljenega Speedya, ki je sorazmerno dostopna ura (1400+).

MorskiPas zate res nevem, vedar jaz imam Rolexa in ga sigurno raje gledam na roki kot mojega bivsega Seikota skx007 ;) Ker vedno ko sem pogledal na Seikota sem si predstavljal in hotel imeti Rolexa.

Moje mnenje je sledeče: Kupi dobro uro do 250/300Eur (Seiko) in potem ni dolgo nič 'vrednega' dokler ne prideš v teritorji Omeg. Oz pod 1000Eur bi jaz gledal rabljenega TAG Heuer Aquaracer. Na bolhi se tudi najde kakšen ugoden Breitling Chronomat B 13047,B13050..

Longines bi se sam izogibal.

Če pustimo okus in oseben odnos do posameznih znamk (kar je popolnoma subjektivno) ob strani, so Tissot, Seiko, Certina, Hamilton, FC Longines (pa še kakšna) zelo smiselni nakupi. Vse to se da dobit do 1.000 eur, za rabljeno tut kakšno bolj zvenečo znamko. Omega Rolex pa sta popolnoma druga kategorija. Seveda marsikomu cilj ali mokre sanje, a za začetek so zgoraj naštete kar dober izbor.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Last Edit: od criptus.

Kupim rabljeno avtomatsko uro (500-700€) pred 9 let 3 tednov #20669

• MorskiPas
  • MorskiPas avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 115
OK...itak je brez veze...samo ne razumem ko negdo določi od do budget, zmeraj svetujete nekaj kar je najmanj dvakrat dražje...eko...pa ne vem koliko časa bo iskal primerno Omego za 1400 evrov...in koliko je dejansko zveneče ime kvalitetnejše od npr. Seika?

Kupim rabljeno avtomatsko uro (500-700€) pred 9 let 3 tednov #20670

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
Za info, nakupe do 500 eur smo obravnavali tudi tukaj:
minutka.si/forum/6-kaj-in-kje-kupiti/7793-nakup-ure-do-500.html

• Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si