minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Namenjeno izključno malim oglasom.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: žepna ura omega

žepna ura omega pred 13 let 9 mesecev #3770

• marjan
  • marjan avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Prodam starinsko žepno uro omega
link do oglasa - www.bolha.com/umetnine-starine-ura/srebr...1969-oglas1279260338

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:žepna ura omega pred 13 let 9 mesecev #3771

• Skiro
  • Skiro avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 2
Ali lahko narediš malo boljšo fotografijo s fotoaparatom od spredaj, eno od zadaj z odprtim pokrovom, da se vidi mehanizem in eno z zaptim pokrovom.
Pri sliki z odprtim pokrovom bi prosil če e vidi nemirka in anker oz. cilinder.

Lp

Last Edit: od Skiro.

Odg:žepna ura omega pred 13 let 9 mesecev #3844

• marjan
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Zdravo
Žal nimam fotoaparata tole je slikano z telefonom ki ga ravno tako več nimam , uro pa prodajam zaradi finančne stiske. Kupil jo je moj ded med drugo svetovno vojno, ko je umrl sem jo dobil jaz . Pregledala sta jo dva urarja in sta zatrdila da je ura original omega .Predlagam da si uro pridete pogledat cena je ugodna , če jo ne prodam dokler da dobim delo in bom v boljšem finančnem stanju je nebom prodajal .
lp

Odg:žepna ura omega pred 13 let 9 mesecev #3858

• Kurtan
  • Kurtan avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Živjo,
da ne odpiram nove teme, bi kar sem pristavil še moje vprašanje. Kateri je "najpametnejši" forum, na katerega bi lahko naslovil kakšno sliko žepne ure, z namenom, da bi dobil kaj več podatkov o njej (ocena starosti, vrednost, morebiti tudi kakšna zgodba povezana z uro...).
Forumov je na spletu namreč kar nekaj, vendar bi rad dobil čim bolj relevantne ocene in zato iščem kak forum s katerim ima kdo od vas dobre izkušnje.

Vsak nasvet je dobrodošel.

Hvala in lep pozdrav,
K.

Odg:žepna ura omega pred 13 let 9 mesecev #3859

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
Če hočeš Slovenskega, si na pravem naslovu, tule pri nas je kar nekaj 'asov'.

Od tujih pa imaš: www.minutka.si/povezave/38-forumi.html

Lahko pa povprašaš strica googla, več od njega menda ne ve nihče...

Last Edit: od criptus.

Odg:žepna ura omega pred 13 let 9 mesecev #3860

• Filip
  • Filip avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 21
marjan napisal(a):

Zdravo
Žal nimam fotoaparata tole je slikano z telefonom ki ga ravno tako več nimam , uro pa prodajam zaradi finančne stiske. Kupil jo je moj ded med drugo svetovno vojno, ko je umrl sem jo dobil jaz . Pregledala sta jo dva urarja in sta zatrdila da je ura original omega .Predlagam da si uro pridete pogledat cena je ugodna , če jo ne prodam dokler da dobim delo in bom v boljšem finančnem stanju je nebom prodajal .
lp

Če si jo podedoval po dedu in verjetno ti je drag spomin nanj, je nikar ne prodajaj! Ko je ne boš več imel, in ko boš imel službo, se boš tolkel po glavi, ker si jo prodal za ušivih 50€. Če tako nujno rabiš denar, lahko pri meni zaslužiš. Boš mi v službi pokosil travo, pometel parkirišče in morda še kako malenkost, pa ti dam 50€. V službo te sicer ne morem vzet, delo pa se vedno najde za nekaj malega zaslužit.

Odg:žepna ura omega pred 13 let 9 mesecev #3862

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
Filip napisal(a):

marjan napisal(a):

Zdravo
lp

Če si jo podedoval po dedu in verjetno ti je drag spomin nanj, je nikar ne prodajaj! Ko je ne boš več imel, in ko boš imel službo, se boš tolkel po glavi, ker si jo prodal za ušivih 50€. Če tako nujno rabiš denar, lahko pri meni zaslužiš. Boš mi v službi pokosil travo, pometel parkirišče in morda še kako malenkost, pa ti dam 50€. V službo te sicer ne morem vzet, delo pa se vedno najde za nekaj malega zaslužit.

:ok: Bravo, odlična gesta !

Odg:žepna ura omega pred 13 let 9 mesecev #3863

• marjan
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Zdravo Filip
Bil bi zelo vesel če imaš kakeršnokoli delo ,vprašanje samo če nisi predaleč jaz sem iz okolice maribora...

Last Edit: od marjan.

Lecnik_Banner.Underhead.970x88_3.jpg

Odg:žepna ura omega pred 13 let 9 mesecev #3864

• jozi
  • jozi avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
Kurtan napisal(a):

Živjo,
da ne odpiram nove teme, bi kar sem pristavil še moje vprašanje. Kateri je "najpametnejši" forum, na katerega bi lahko naslovil kakšno sliko žepne ure, z namenom, da bi dobil kaj več podatkov o njej (ocena starosti, vrednost, morebiti tudi kakšna zgodba povezana z uro...).
Forumov je na spletu namreč kar nekaj, vendar bi rad dobil čim bolj relevantne ocene in zato iščem kak forum s katerim ima kdo od vas dobre izkušnje.

Vsak nasvet je dobrodošel.

Hvala in lep pozdrav,
K.

Če se zadeva Omege priporočam omegaforums.net/categories/omega-watch-discussions.1/

Nasploh cel vintage forum.

Odg:žepna ura omega pred 13 let 8 mesecev #3942

• Filip
  • Filip avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 21
Evo sem izpolnil obljubo oz. ponudbo.
Trava pokošena, parkirišče "spedenano", ura ni menjala lastnika, evri pa so šli v pravi žep. Marjan je dečko na mestu, poprime za vsako delo, ki ga dobro opravi in če ima kdo kaj za postoriti, vam ga priporočam.

• Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si