minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Namenjeno izključno malim oglasom.
  • Stran:
  • 1
  • 2
  • 3

TOPIC: P : Omega Speedmaster markV

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #2975

• Petra
  • Petra avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 0
sokol napisal(a):

lep pozdrav mlada dama. ista ste kot moja žena. prvo lajat, potem pa poslušat nekoga ki o neki stvari ve več od nje. in jaz sem verjetno oseba, ki vem veliko več o urah od vas. če skrajšam, lahko boste presrečna, če boste kdaj o urah vedela toliko kot sem jaz pozabil. da vam ne bom razlagal na dolgo in široko in da ne bom dokazoval svojega prav, vam predlagam da si preberete napisano v spodnjem linku. če vam angleščina dela težave, imate google translaction. če še to ne bo šlo, mi javite in vam bom z veseljem prevedel v matični jezik.
ure so kompleksna zadeva. o njih se lahko učimo celo življenje. zraven spadajo tudi take zgodbe, ki so na prvi pogled neverjetne. da se spet ne razpišem, tukaj imate obljubljeni link.

www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s...ErEjxcVYeAkPaZZY6lFQ

Joj, kako smo se razburili. Ane, če psu stopiš na rep, zalaja B) Verjetnost in prepričanost vase kot vseveda o urah, vas verjetno ni tokrat prvič zanesla. Pa vendar. Izjave kot so da bom o urah kdaj vedela kot ste vi pozabil so smešne. Morda ponižujoče, pa nič za to. Se ne sekiram. Če kaj ne veste, naj vam ne bo nerodno vprašat. Saj več glav več ve. Vsaka taka razburjenost je popolnoma odveč. Glede url-ja pa ... nisem od včeraj na internetu. Kot verjetno tudi ostali na tem forumu ne. Glede odgovora carmare, ki je opazil kako skropucalo prodajate s smešno obrazložitvijo o "manjku pokrovov pri Omegi" pa še vedno vstrajam pri svojem. Lep pozdrav
Tema je bila zaklenjena.

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #2976

• Petra
  • Petra avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
sokol napisal(a):

jaz če česar ne vem vprašam. če nekoga verbalno napadem, imam za to argumente.
nikdar in nikoli si nebi dovolil nekoga obdolžit da laže, oziroma naklada, če za to nebi imel dokaza. gospodična - gospa verjetno ve o stvari za en list več kot je napisano v knjigi.

Kot da to ni bilo storkjeno kajne? Dvojna merila in to. "Nič ne ve, za list v knjigi, kot sem pozabil bla bla " sploh ne. Za vas pač ta merila ne veljajo. Le druge merite z njimi. Shame on you !
Tema je bila zaklenjena.

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #2980

• sokol
  • sokol avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100
da zaključim zadevo, ker se mi ne da prerekat z osebo ki misli da ima že vnaprej prav.

takole....jaz pravim da so vsi deli na uri originalni in da ni nič narobe če je na uri pokrov od modela seamaster. za vsevedno gospo pa tole. če imate vi prav vam uro podarim. če imam jaz prav jo kupite. po moji logiki nimate ničesar za izgubit, ker očitno imate prav. torej dobite uro zastonj.
drugo..uro je servisiral g.ivan puzak v zagrebu. verjamem da večina od vas ne ve kdo je g.puzak. preberite si na netu.
tretje..če ima kdo slučajno pomisleke, da bi g.puzak dal od sebe skropucalo od ure in na njo dal še 24 mesecev garancije, se moti.
četrto..za revizijo ure sem plačal nekaj manj kot 700eur. in potem se oglasi kvazi urolog ki pravi da je ura skropucalo.

da zaklučim, gospa ima možnost dobiti uro zastonj.
Tema je bila zaklenjena.

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #2997

• sablfish
  • sablfish avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Tik, tak, tik, tak, booom!
  • Thank you received: 50
sokol napisal(a):

če imate vi prav vam uro podarim. če imam jaz prav jo kupite. po moji logiki nimate ničesar za izgubit, ker očitno imate prav. torej dobite uro zastonj.

Lahko pa oba malo popustita in ji daš uro za pol cene. Po navadi vsak svoje hvali... ;)
If only I had known, I should have become a watchmaker
A. Einstein
Tema je bila zaklenjena.

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #2998

• sokol
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
spoštovani kolega. jaz ure ne hvalim. samo napišem kar je treba napisat. če komu kaj ni všeč, oziroma ima kaj za vprašat naj vpraša na normalen korekten način. nikogar ni treba pribiti na križ in ozmerjati z nakladačem ali lažnivcem.
Tema je bila zaklenjena.

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #3000

• sokol
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
Tema je bila zaklenjena.

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #3001

• sokol
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
gospodična, upam ste zdaj zadovoljna.
Tema je bila zaklenjena.

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #3003

• Petra
  • Petra avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
sokol napisal(a):

gospodična, upam ste zdaj zadovoljna.

Zadovoljna, zadovoljna. Zelo. Pa spet nekaj novega vem. Sem preverila in imate prav. Se opravičujem g SOKOL. Sem res močno podvomila v vaše trditve, pa so resnične. Me je pa znamka zaradi tega zelooo razočarala. Sem njena velika fanica, od danes pa malo manjša. Kake argumente imajo. Kot bi na Passata dajali gume za polota, ker imajo gužvo in gume polota na zalogi, za passata pa ne. Kar nekaj. Uživajte v urah. Lep pozdrav
Tema je bila zaklenjena.

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #3004

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
No me veseli, da si znamo tudi seči v roke :ok:

Obema z veseljem podelim zelenca ;)
Tema je bila zaklenjena.

Odg:P : Omega Speedmaster markV pred 14 let 2 mesecev #3007

• carmare
  • carmare avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
V glavnem z mojim dobrim opažanjem sem očitno "pljunil na karbit" kakor rečejo v mojih krajih :) Res zanimiv primerek ure, ampak ti da mislit, da si je Omega kaj takega privoščila?
Last Edit: od carmare.
Tema je bila zaklenjena.
  • Stran:
  • 1
  • 2
  • 3
minutka.si minutka.si minutka.si