sokol napisal(a):lep pozdrav mlada dama. ista ste kot moja žena. prvo lajat, potem pa poslušat nekoga ki o neki stvari ve več od nje. in jaz sem verjetno oseba, ki vem veliko več o urah od vas. če skrajšam, lahko boste presrečna, če boste kdaj o urah vedela toliko kot sem jaz pozabil. da vam ne bom razlagal na dolgo in široko in da ne bom dokazoval svojega prav, vam predlagam da si preberete napisano v spodnjem linku. če vam angleščina dela težave, imate google translaction. če še to ne bo šlo, mi javite in vam bom z veseljem prevedel v matični jezik.
ure so kompleksna zadeva. o njih se lahko učimo celo življenje. zraven spadajo tudi take zgodbe, ki so na prvi pogled neverjetne. da se spet ne razpišem, tukaj imate obljubljeni link.
www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s...ErEjxcVYeAkPaZZY6lFQ
Joj, kako smo se razburili. Ane, če psu stopiš na rep, zalaja

Verjetnost in prepričanost vase kot vseveda o urah, vas verjetno ni tokrat prvič zanesla. Pa vendar. Izjave kot so da bom o urah kdaj vedela kot ste vi pozabil so smešne. Morda ponižujoče, pa nič za to. Se ne sekiram. Če kaj ne veste, naj vam ne bo nerodno vprašat. Saj več glav več ve. Vsaka taka razburjenost je popolnoma odveč. Glede url-ja pa ... nisem od včeraj na internetu. Kot verjetno tudi ostali na tem forumu ne. Glede odgovora carmare, ki je opazil kako skropucalo prodajate s smešno obrazložitvijo o "manjku pokrovov pri Omegi" pa še vedno vstrajam pri svojem. Lep pozdrav