minutka.si

Tone Fornezzi - TOF

Tof.R1.jpgVšeč so vam lepe stvari, vedno so okoli vas lepe ženske, kaj pa zapestne ure?
Mogoče sem jaz okoli njih ali one okoli mene, tega ne vem, ampak vse skupaj je bolj fama. Res pa je, da sem v Sloveniji najbolj poznan po svoji oddaji Moped show in tam smo res imeli dve čudoviti dami. To sta bili Simona Vodopivec in Maja Boh, no in iz tega potem najbrž izhaja ta mit - TOF in lepe punce. Sem pa raje v družbi lepih kot grdih, ampak saj grdih pravzaprav ni. Zapestnih ur imam okoli 10 in sem malo obseden z njimi. Veliko potujem po svetu in si povsod kakšno kupim. 

Katera je bila vaša prva (ura)?
Ko sem bil star 10 let, sem doma našel eno pokvarjeno zapestno uro. Sicer ni delala, ampak sem si jo dal na roko, ker je tako fino izgledala. Nekoč me je nekdo vprašal, koliko je ura in sem odgovoril: "Ne vem, mi stoji". "Potem pa pojdi domov, če ti stoji", je odvrnil (smeh).

Kaj vam je bolj pomembno, čas ali ura?
Žal je tako, da je čas naš gospodar, pa če hočemo ali ne.

Od česa je odvisno, katero uro date zjutraj na roko?
Kakšnega konkretnega rituala okoli tega nimam. Več ali manj imam bolj velike ure, pa ne zato, da se vidijo na daleč, ampak zato, da vidim na uro brez očal (smeh).

Katero lastnost pri zapestnih urah najbolj cenite?
Predvsem rabim štoparico. Dostikrat si kaj sam 'odštopam'.


Kaj si mislite o nekom, ki nosi na roki ponaredek, recimo zlatega Rolexa?
Tudi sam imam en Rolex ponaredek. V tem ne vidim nič slabega. Če se hoče nekdo postavit z malo boljšo uro, pa naj se. Imam svoj pogled na to. Dosti sem hodil po Aziji in tam se zelo prodajajo ponaredki. Imate tri variante: 'fejk', ponaredek in SKP. 'Fejk' dela samo dokler ga ne prineseš domov, ponaredek je že malo boljši, najboljše pa so tako imenovane SKP ure (SKP - s kamiona padla). 

Menite, da imamo Slovenci okus za lepe stvari?
O ja, bi rekel, da ja. V centru mesta imate vsak dan modno revijo. Kako so punce lepo oblečene, tega ne moreš verjeti. Toliko lepih ter okusno in lepo oblečenih žensk kot jih ima Slovenija ni nikjer na svetu. To vam jaz jamčim, res.

Katere so vaše najljubše znamke in skrita želja?
Nimam nekih posebnih priljubljenih znamk. Na roki imam trenutno U-boata, to je podmorniška ura, ki sem jo dobil zelo ugodno. Všeč mi je, ker ima dobro štoparico in ker se vidi nanjo brez očal. Pravijo, da imam tako uro, da bi jo lahko dal na 'turn' (smeh).

Slika: radio1.si

Komentarji   

+1 #1 criptus 10:59 06-01-2012
Dober je pri svojih 77-ih letih, kolikor jih šteje.
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si