minutka.si

Miklavž

miklavz.jpg1. Pri svojem delu potrebuješ zelo točno uro. Katero nosiš?
Hja, na voljo so mi vse ure tega sveta, a paziti moram, da izberem res pravo, saj zamuditi kakšen obisk z darili, ni mačji kašelj. Priznati moram, da sem si za to leto izbral zelo lahko in tanko, pa menda je še nekaj zlatega na njej. Imenuje se LONGINES. In res je "točna kot ura" ... hehehe.

2. Katere so tvoje najljubše znamke in kakšne ure so ti všeč (športne, kronografi, elegantne, avtomatske, ročno navijanje…)?
Pravzaprav bi se težko opredelil samo za eno našteto zvrst. Prav človeško je izbrati uro glede na to, kaj boš čez dan počel, saj vendar vsaka ura ne gre k vsaki dejavnosti. Res pa je, da mi je všeč tako klasika kot kronografi in če se le da avtomatsko navijanje, ker včasih bi na ročno navijanje pozabil. Pa vendar mora biti to kar nosim elegantno in uporabno.


3. Obiskal si veliko domov po Sloveniji. Kakšne ure nosimo Slovenci?
Zdi se mi, da bi lahko primerjali Slovence tudi takole: "Povej mi, kakšen avto voziš in uganem tudi kako drago uro imaš na roki". A večina se verjetno ponaša samo z reklom " pomembno je, da kaže pravilen čas". No, zbiratelj ali ljubitelj zagotovo ne bi bil zadovoljen s takim odgovorom.

4. Miklavž je včasih tudi čisto običajen človek. Ali rad sodeluješ v pravih moških debatah, kjer se poleg običajnih zadev razpravlja tudi o urah?
Oja, bi že, bi že. A žal razen tistega, ki občuduje mojo ljubezen na zapestju, kaj več pogovora ni, morda v kakšem fan klubu. Morda pride prav v bodoče kakšno združenje, kot na primer filatelisti :)

5. Hvala za pogovor Miklavž in lepo vabljen v fan klub na naši spletni strani.

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si